Política

tarragona

Ballesteros defensa el potencial del sud del país

Va criticar que la concentració de vols de baix cost al Prat perjudica Reus i Girona

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va tornar a fer una defensa aferrissada del territori i va subratllar que el futur de Catalunya és la Catalunya Nova, la del sud. El batlle ho va fer en la conferència que va pronunciar ahir al matí convidat per Tribuna Catalunya, del Fòrum Europa. El líder socialista va proposar la creació d'una gran plataforma logística catalana i “pels territoris intel·ligents, que són els que han estat capaços de resoldre problemes com els de l'aigua, l'energia o la logística”. El socialista també va subratllar les qualitats de la Catalunya Nova: “Jove, potent, enèrgica, pletòrica i capaç d'assumir reptes nous”. Ballesteros, però, no va tenir inconvenient a assegurar que, de vegades, l'enorme potencial de Barcelona deixa en un segon terme la resta, i va posar com a exemple la pèrdua de pes dels aeroports de Reus i de Girona. Per això, va enviar un missatge als polítics, economistes i empresaris presents: “Solucionar les mancances de la Catalunya Nova ha de ser la prioritat de Catalunya, fins i tot pel propi interès de Barcelona”.

“Coompetència”

Durant la seva intervenció, va convidar també l'auditori a mirar cap al sud, a recórrer junts la Catalunya Nova i a competir junts. Finalment, va parlar de coompetència, en referència a la necessitat de “guanyar mercat per poder competir després”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.