Societat

La Fira de Tots Sants de Cocentaina aposta per la joventut

Espai Fira i Festa s'avança un dia a la inauguració oficial de dissabte

La Fira de Tots Sants de Cocentaina reforça enguany la seua versió més jove amb la segona edició de l'Espai Fira i Festa, una carpa dedicada a l'oci nocturn que amplia la seua oferta amb la celebració de sis actuacions musicals durant els dies 29, 30 i 31 d'octubre. La programació de la carpa també inclou una matinal motera i una festa de la cervesa.

Després de l'èxit de la primera edició, en la que van passar unes 2.000 persones per la carpa de Fira i Festa, s'ha optat per ampliar l'oferta d'oci nocturn a tres nits. «És important apostar per atraure a la gent jove a la Fira de Tots Sants», ha comentat el regidor delegat, Marcos Castelló. Per eixa mateixa raó, s'ha buscat una ubicació cèntrica en un solar urbà junt a l'avinguda del País Valencià.

En la segona jornada, la primera actuació serà vespertina. DJ Nacho Ferrán serà l'encarregat d'animar la vesprada des de les 19 hores, mentre que durant la nit serà el torn de l'orquestra Titànic.

Durant el tercer i últim dia de carpa d'oci, esta romandrà activa durant tot el dia. A les 9 hores hi ha prevista una matinal motera, mentres que a les 18.30 hores se celebrarà la festa de la cervesa. A les 20.30 comença el concert de Perifèrics, alhora que a mitjanit se celebrarà una festa Remember amb un nou DJ.

Per altra banda, l'espai Ciberfira inclourà una zona de lliure accés amb videoconsoles, així com un estand informatiu de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) en el que els joves es podran donar d'alta o renovar el Carnet Jove.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.