Successos

agressions

Quatre menors apallissen una amiga i la graven amb el mòbil, a Cassà de la Selva

La policia local identifica les agressores i envia el cas a la fiscalia de menors

La víctima va haver de ser atesa al CAP

Els agents investiguen el mòbil

Quatre noies adolescents de Cassà de la Selva van anar a buscar a casa seva una companya i se la van endur en una zona apartada per apallissar-la i gravar l'agressió amb el mòbil. La policia local ja té identificades les agressores i ha obert diligències, que han estat enviades a la fiscalia de menors.

Els fets van passar dijous passat a la tarda, cap a dos quarts de set. Quatre adolescents van anar a buscar a casa seva una companya i amb l'excusa d'anar a fer un tomb, la van portar en una zona apartada del nucli urbà, a la zona de vianants que comunica el pàrquing del Maxi Dia amb el carrer Enric Cores. Pel que ha denunciat la víctima, una vegada la van tenir allà, la van acorralar i mentre tres d'elles li donaven empentes per evitar que sortís del cercle, la quarta adolescent la va apallissar. Segons ha explicat la víctima, una de les noies va enregistrar l'agressió amb el telèfon mòbil.

La noia va poder arribar pel seu propi peu a casa, i la seva mare la va traslladar fins al CAP, on li van curar les ferides que tenia, sobretot en una mà i a la cara.

Denúncia

La dona i la menor van presentar-se a les dependències de la policia local per denunciar els fets. La noia, però, només sabia el nom de l'agressora més activa que, com ella, és originària d'Hondures i tenen una estreta relació d'amistat, tant les noies com també les respectives famílies.

LA DATA

04.11.01
L'agressió.
És el dia que les adolescents van agredir la seva companya.

LA XIFRA

4
agressores.
La víctima va ser acorralada per quatre companyes. Una la pegava, i les altres la retenien i gravaven l'escena.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.