cultura

Crònica

Intimista i càlid

Una petita gran revelació es va moure diumenge per l'escenari de l'Auditori. Hindi Zahra, una de les sensacions musicals d'aquest 2010 es va estrenar a Girona i va respondre a les expectatives. El primer àlbum Handmade l'ha catapultat molt ràpid i el seu recital, amb la barreja de tantes influències musicals, evoca veus consagrades com les de Katie Melua o Norah Jones. Per això, Zahra (francesa d'origen berber nascuda al Marroc el 1979) té molta projecció per davant.

Amb Beautiful tango, la segona cançó, va segellar el que és capaç d'aportar. Sensualitat, veus, sentiment... Després, tot va ser més fàcil... soul, jazz, folk, dins d'un ambient intimista i càlid. En les cançons amb més força li va faltar veu però va estar molt ben acompanyada per la secundària Loison Lucile. Tribut final dels espectadors, que van començar freds i expectants i van acabar dempeus. I ella va comparar la cuina amb la música i va recordar les muntanyes del Marroc durant els silencis dels espectadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.