Educació

EDUCACiÓ

Els pares de Sa Forcanera “aixecaran” l'escola

L'AMPA de l'escola de Blanes ha decidit que construirà un mur de l'escola en la jornada de reflexió electoral

L'AMPA de l'escola Sa Forcanera de Blanes va aprovar ahir, en una assemblea extraordinària, un calendari de mobilitzacions per protestar perquè no es construirà el nou edifici “i per les mentides del delegat d'Ensenyament, Andreu Otero”. Les protestes començaran dijous vinent amb una cadena humana d'alumnes i pares al voltant de l'escola, i els nens portaran casc a classe.

Dilluns 22 nens i pares es desplaçaran fins a la Plaça Sant Jaume de Barcelona per manifestar-se contra el Departament d'Ensenyament per no haver inclòs l'escola de Blanes entre les que es construiran l'any vinent. Si la convocatòria reuneix tots els alumnes, la plaça podria quedar petita ja que el centre té 450 alumnes, que anirien acompanyats de pares i avis. La tercera de les protestes serà el dia 27, el dia de reflexió abans de les eleccions, quan tots els alumnes aniran al solar on s'ha d'edificar l'escola amb material de construcció per començar ells mateixos el nou centre.

Per altra banda, dijous vinent l'AMPA té previst reunir-se amb el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, segons va explicar ahir el president de l'AMPA, Jordi Vila. “Ja no acceptem Otero com a interlocutor vàlid, ens ha mentit reiteradament”, va afirmar Vila. L'ambient a l'assemblea d'ahir era d'indignació. “Ens farem sentir, i si el dia 27 no hem avançat en aquest tema, els nens no aniran a l'escola passat Nadal”, va dir Vila.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.