cultura

cultura

Editen el primer àlbum de fotos de Narcís Oller

Publicat per Cossetània Edicions, el volum ha anat a cura de Roger Roig

L'escriptor vallenc Narcís Oller ha entrat a formar part del reduït nombre d'autors catalans als quals s'ha dedicat un àlbum de fotos amb la recent publicació de L'àlbum Narcís Oller, publicat per Cossetània Edicions, dins la col·lecció Biblioteca Narcís Oller, (n. 6). És tracta d'una edició especial que ha anat a cura del vallenc Roger Roig i que recull la trajectòria literària i la vida de l'autor vallenc.

L'extensa i variada documentació gràfica i escrita que inclouen les més de dues-centes pàgines d'aquesta publicació han estat seleccionades, explica l'autor, “de manera que poden ajudar les persones que el llegeixin a entendre la vida i obra de Narcís Oller”.

Un dels al·licients del volum –que va presentar ahir a l'Institut d'Estudis Vallencs el professor de la Universitat de Lleida Josep M. Domingo, amb la presència de Roger Roig i de l'escriptor Magí Sunyer– és que les imatges es complementen amb fragments escaients triats de les memòries de Narcís Oller i d'altres fonts. L'última part de l'àlbum transmet l'obra pòstuma de Narcís Oller a través dels homenatges, les crítiques periodístiques, etc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.