Política

García Albiol acusa al PSC d'haver permès que Badalona es converteixi en “referència de l'islamisme radical”

El president del PP de Badalona repta l'alcalde a dir “racista” al govern dels EUA, després de la filtració de WikiLeaks

Considera que la ciutat ha patit una “desestructuració social” els darrers anys

El president del PP de Badalona, Xavier Garcia Albiol, considera que la filtració de WikiLeaks sobre la preocupació dels Estats Units en relació a “l'efervescent activitat d'islamistes a Badalona” posa de manifest “la desestructuració social que ha patit la ciutat durant els darrers anys” i acusa el PSC d'haver permès que la ciutat s'hagi convertit en “referència de l'islamisme radical”.

La filtració de WikiLeaks és, pel PP de Badalona, una petita victòria. El president del partit, Xavier Garcia Albiol, assegura que aquesta informació “demostra que teníem raó quan, des de fa temps, veníem advertint de la gravetat del que està passant en determinades zones de Badalona”. Garcia Albiol, doncs, es reafirma en les seves crítiques a la situació de la immigració a la ciutat.

Garcia Albiol assegura que la situació actual “és conseqüència de l'absoluta incapacitat del PSC durant molt de temps i de l'alcalde de la ciutat durant els darrers anys”, i ha criticat durament “l'actitud del govern de Badalona de minimitzar constantment el que està passant a determinats barris de Badalona”. La filtració de WikiLeaks, conclou, és “un signe inequívoc de que alguna cosa greu està passant”. García Albiol ha precisat que té informes que assenyalen que almenys sis barris de la ciutat estarien en situació de greu risc de desestructuració social.

Amb un to més irònic, el líder dels populars a Badalona es pregunta “si l'alcalde i el seu soci de govern, Ferran Falcó (CiU), també diran que aquesta informació és mentida o exagerada i si acusaran els EUA d'embrutar el bon nom de Badalona, tal i com fan amb mi”. També els repta a dir “racista” i “xenòfob” al govern dels EUA i a preguntar a Washington si actuen amb connivència amb Garcia Albiol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.