Política

Amposta

Espanya torna a ser cap de llista del PSC amb Lizárraga de dos

El portaveu del PSC a Amposta, Antoni Espanya, va anunciar ahir que ha estat ratificat per l'assemblea local del seu partit per repetir com a cap de llista en les eleccions municipals del 2011, i ho tornarà a fer amb la diputada ebrenca al Congrés, Lluïsa Lizárraga, de número dos. El tàndem repeteix, però els dos altres regidors del grup, Joan Ferré i Josep Monforte, pleguen, fet que implica una important renovació de la llista.

El portaveu del PSC va criticar la “relaxació” de l'actual govern de CiU després de 24 anys de governar amb majoria absoluta i el va qualificar de “mediocre”, recordant afers com ara el de l'escorxador municipal a Tosses, que ha deixat un forat a la hisenda municipal d'1,7 milions, i el multicinema que ha funcionat durant anys sense llicència. Per contra, Espanya va destacar que durant els últims quatre anys de govern socialista a Catalunya i Madrid s'ha invertit a Amposta 100 milions d'euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.