Societat

societat

Mataró declara dos dies de dol per la mort del regidor socialista Oriol Batista

L'edil va morir ahir a la matinada després d'haver lluitat tres anys i mig contra una malaltia

Els funerals es faran avui a 2/4 de 12 del migdia al tanatori

El regidor socialista a l'Ajuntament de Mataró Oriol Batista va morir ahir a la matinada després de tres anys i mig de lluita contra la seva malaltia. Batista era regidor des del 1999 i actualment era responsable de Via Pública i presidia l'empresa municipal Gintra. A més, era el sisè tinent d'alcalde de la capital del Maresme.

Atesa la notícia de la mort del regidor, ahir al migdia es va convocar un ple extraordinari a l'Ajuntament per retre homenatge al desaparegut edil. La sala de plens es va omplir de gom a gom de ciutadans de tots els àmbits que van voler expressar el seu dolor per la pèrdua del polític mataroní. En els parlaments, tots els portaveus dels diferents grups polítics –visiblement emocionats– van expressar “el dolor i el suport a la família” per la mort de Batista. L'alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, va decretar dos dies de dol, i les banderes onejaran a mig pal.

Els funerals se celebraran avui a dos quarts de dotze del migdia al tanatori de Mataró.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.