Serveis

serveis

Habiliten un semidirecte per dur esquiadors a la Molina i Vall de Núria

Entra en servei avui i funcionarà durant tota la temporada d'esquí, els festius i els caps de setmana

Es pot comprar un bitllet combinat amb el forfet

El servei ferroviari semidirecte entre Barcelona i la Molina, l'anomenat Tren Blanc, es posa en marxa avui a primera hora del matí i, a les comarques gironines, farà parada als municipis de Ripoll i de Ribes de Freser. De fet, aquest servei de la línia fèrria internacional Barcelona-La Tor de Querol estarà en funcionament mentre duri la temporada d'esquí. Només hi haurà Tren Blanc, però, els caps de setmana i els dies festius.

A part de Ripoll i Ribes de Freser, el nou servei semidirecte tindrà parades també a les localitats vallesanes de Granollers, Canovelles i a la capital osonenca, Vic. En concret i segons ha informat Renfe, sortirà a les sis i deu minuts del matí de l'estació de Renfe de plaça Catalunya de Barcelona i arribarà a tres quarts de nou del matí a la Molina (Toses i Alp). L'hora de retorn del tren serà a tres quarts i cinc minuts de sis de la tarda, també des de la Molina, i l'arribada a la capital catalana està prevista per quan faltin quatre minuts per dos quarts de nou del vespre. Aquest tren té el punt de sortida a l'estació de l'Hospitalet del Llobregat.

Es tracta d'un servei que ofereixen Renfe i Ferrocarrils de la Generalitat amb l'objectiu de facilitar el desplaçament còmode i segur fins a les pistes d'esquí alpí públiques de Girona i de reduir la problemàtica associada a la mobilitat per carreteres de muntanya a l'hivern.

Renfe i Ferrocarrils de la Generalitat ofereixen un bitllet que engloba el forfet i el desplaçament. Es tracta d'un bitllet combinat que s'ha de demanar a les taquilles de la companyia ferroviària de Barcelona.

El Tren Blanc està destinat sobretot a les persones que volen practicar esquí alpí, però, en el cas del Ripollès, a part d'oferir el servei als esquiadors de la comarca i dels municipis propers, també serà una nova possibilitat per als qui s'han de desplaçar fins a Barcelona, sobretot els estudiants.

L'arribada a Barcelona a dos quarts de nou permet a aquest col·lectiu estar més hores amb la família.

LA DATA

08.01.11.
És el primer dia en què funcionarà el
nou servei del Tren Blanc entre Barcelona i la Molina.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.