Política

MUNICIPALS

Neix a Figueres una plataforma de suport al PSC

La formen una trentena de ciutadans que donen suport a Pere Casellas

A Figueres s'ha constituït una plataforma anomenada Figueres Futur amb l'objectiu de donar suport a la candidatura del PSC que encapçala l'actual responsable del partit en l'àmbit local, Pere Casellas, amb vista a les eleccions municipals del 22 de maig. Ahir es va presentar el grup, format per persones de diversos àmbits socials i que, segons els promotors, comparteixen el model de ciutat proposat pel PSC.

La primera acció ha estat signar un manifest en què reivindiquen un nou lideratge municipal per convertir Figueres en una ciutat “atractiva, agradable i competitiva” en la xarxa de les ciutats mitjanes del segle XXI. Els signants consideren també que Figueres ha de marcar-se objectius clars dins d'uns terminis raonables i centrar el seu futur immediat en quatre grans àmbits: la cultura; la promoció econòmica i el turisme; el comerç, la restauració i l'hostaleria, i, finalment, la seguretat i la ciutadania

La plataforma està oberta a més ciutadans i per això s'ha posat en marxa el bloc http://figueresfutur.blogspot.com.

El manifest l'encapçalen la professora de secundària a l'IES Alexandre Deulofeu i especialista en llengua i literatura catalanes Maria Àngels Vila, i la metgessa i cardiòloga de l'hospital de Figueres Sara Darnés. Entre altres signants hi ha l'arquitecte Enric Ruiz-Geli, l'escriptor Sebastià Roig, el banquer Rodrigo Reñón, la mestra Laura Valls, l'estudiant Dídac Capell, l'advocat Toni Quera, l'advocada Maria Pagès, l'empresària Fina Trayter, l'enginyer informàtic Sergi Moreno, la dissenyadora industrial Caterina Vilà i Josefa Díaz, que és professora de secundària i havia estat regidora del PSC en la dècada dels noranta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.