Política

Mascarell fitxa un dirigent gironí del PSC

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, ha tancat el fitxatge d'un històric dirigent del PSC de Girona, Joan Pluma, que actualment és el vicepresident de la Diputació, regidor d'Urbanisme i portaveu del PSC a l'Ajuntament de Girona. Fa pocs dies, Pluma va rebre una trucada del Departament de Cultura perquè es fes càrrec de la direcció general de Patrimoni Cultural. El regidor ha de donar una resposta, com a màxim, aquest cap de setmana i tot indica que Pluma ja té decidit incorporar-se a l'organigrama de Mascarell, amb qui té una bona amistat. L'objectiu és que el nomenament es faci públic dimarts que ve durant la reunió del govern.

Algunes fonts assenyalen que el grup local del PSC a Girona ja es va reunir ahir per redistribuir-se les àrees de gestió, veient gairebé segura la marxa de Pluma. L'encara regidor socialista va refusar ahir fer cap comentari sobre aquesta possibilitat, adduint que “no faria comentaris sobre rumors”.

Delfí de Nadal

Joan Pluma va entrar a l'Ajuntament el 1991 per mà de l'aleshores alcalde Joaquim Nadal i amb el pas dels anys es va convertir en el seu delfí. Quan Nadal va deixar l'alcaldia de Girona per anar a la Generalitat, Pluma entrava en totes les travesses per substituir-lo. Al final, però, l'escollida va ser Anna Pagans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.