cultura

Vuitena edició de Passejada per Terra d'Artistes

La Balade en Terre d'Artistes és una iniciativa de la Direcció del Patrimoni i la Catalanitat del Consell General dels Pirineus Orientals i enguany no serà transfronterera per “manca de pressupost per a la traducció al català”

La vuitena edició de la Balade en Terre d'Artistes tindrà lloc arreu de la Catalunya del Nord el cap de setmana del 14 i 15 de maig. Tots els artistes que vulguin obrir el seu taller al públic durant un cap de setmana s'han d'inscriure abans del 18 de febrer. La inscripció es pot fer descarregant la butlleta d'inscripció a la web del Consell General www.cg66.fr .

En les vuit edicions realitzades fins ara hi han participat pintors, escultors, vidrers, ceramistes i fotògrafs. Fins l'any passat aquesta iniciativa era transfronterera, però la Direcció del Patrimoni i la Catalanitat del Consell General dels Pirineus Orientals ha hagut de renunciar-hi, enguany, “per manca de pressupost per a les traduccions al català”.

Els artistes interessats poden demanar més informació a la Direcció del Patrimoni i la Catalanitat al telèfon 0468082933.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.