Comunicació

#sensesenyal, etiqueta del moment a Twitter

Els internautes inunden les xarxes socials de queixes pel tancament de TV3 al País Valencià

Diversos webs tanquen temporalment en senyal de protesta

El hashtag a Twitter que han consensuat fer servir els internautes per expressar el seu rebuig a l'apagada de TV3 al País Valencià #sensesenyal és el més utilitzat a tot l'estat espanyol, segons es pot consultar a la pàgina web de la xarxa social. També a nivell de Catalunya, #sensesenyal és líder al portal Twit.cat. Tot això en una jornada en què diverses entitats han apostat per tancar les seves webs amb motiu de protesta, com Obra Balear, Acció Cultural del País Valencià, Òmnium Cultural així com el diari digital Vilaweb.

Durant una estona ha caigut el web de la Generalitat Valenciana arran d'un atac hacker i un grup d'internautes anònims té previst tornar-la a atacar aquest vespre.

El mapa dels Països Catalans vist des de l'eina Trensdmap, que proporciona en temps real tendències a Twitter, mostra que l'etiqueta #sensesenyal està present arreu del territori. Just després del cessament de les emissions de la televisió pública catalana al País Valencià, els internautes s'han bolcat a condemnar la mesura utilitzant aquesta etiqueta.

A banda de les xarxes socials, són unes quantes les webs que, simbòlicament, han optat per abaixar la persiana temporalment amb motiu de protesta. Obra Cultural Balear, Acció Cultural del País Valencià i Vilaweb en són algunes de tot el reguitzell de URL que avui, amb el fons negre, han tancat també la seva senyal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.