Política

l'escala

Rafael Sabadí serà el número dos de CiU

L'exregidor de CiU i empresari escalenc Rafael Sabadí serà el número dos de la candidatura de la federació nacionalista a l'Escala per a les pròximes eleccions municipals. La candidata de CiU, Mari Dubé, va presentar ahir el número dos i també la número tres de la llista, que serà Roser Gou, que fa dos anys que va entrar com a regidora a l'Ajuntament escalenc. Segons va explicar ahir Mari Dubé, en una roda de premsa, en les pròximes setmanes s'aniran anunciant la resta de membres de la candidatura, però Dubé ja va avançar que serà gent nova vinguda de diversos àmbits. Hi haurà empresaris, gent de la construcció i gent vinguda del món de l'educació, entre altres sectors. També es va avançar que hi ha diversos membres de la llista, que ja està elaborada, que són independents.

Pel que fa als objectius que es marca CiU a l'Escala, la candidata, Mari Dubé, va explicar que volen liderar l'alternativa al govern actual, amb un equip que combina joventut i experiència i que es presenta amb tota la il·lusió i l'optimisme.

La candidata, Mari Dubé, va ser regidora de CiU durant dotze anys quan Josep Maria Guinart era alcalde. El número dos de CiU, Rafael Sabadí, que és propietari de dos coneguts restaurants a l'Escala, també va ser a l'Ajuntament entre 1995 i 2003. Per la seva banda, Roser Gou prové del món de l'educació.

m.v.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.