Educació

badalona

Front comú per exigir a Educació l'ampliació de l'escola Lola Anglada

La comunitat educativa i les entitats del districte primer demanen l'inici d'obres

La segona fase del projecte estava prevista per al curs vinent

La comunitat educativa de l'escola Lola Anglada, situada a Ca l'Arnús, al barri de Canyadó, així com la coordinadora d'associació de veïns del districte primer –formada per 8 entitats– han decidit fer un front comú per exigir al Departament d'Educació l'inici d'obres de la segona fase del projecte. Ahir, representants de l'AMPA i de les entitats del barri –també hi havia la regidora d'ICV-EUiA Asun Garcia– es van concentrar a les portes de l'escola per mostrar el seu rebuig a l'incompliment del calendari. “Estem angoixats perquè no hi ha una data d'inici de les obres ni tampoc cap intenció que comenci”, va explicar Ana Heredia, membre de l'AMPA. I és que, els treballs d'ampliació de l'escola van ser pressupostats i adjudicats en el mandat anterior amb la intenció de ser iniciats el gener d'aquest any, però el canvi de govern i les retallades anunciades han ajornat el projecte. “Tot fa pensar que la segona fase de l'escola no estarà enllestida el setembre vinent, quan estava programat”, va lamentar Heredia. Els pares van anunciar que faran “les accions necessàries” perquè l'ampliació de l'escola –que es preveu de ràpida construcció– sigui una realitat.

Les associacions de veïns van mostrar ahir el seu suport a la comunitat educativa i es van afegir a les reivindicacions. “Ens impliquem en les demandes i no renunciem a tenir la nova escola”, va dir Pedro Jesús Fernández, membre de la coordinadora.

LA XIFRA

115
alumnes d'educació infantil fan classe actualment a la nova escola situada a Ca l'Arnús.

LA FRASE

Estem angoixats perquè no hi ha una data concreta d'inici obres, tot i estar pressupostades
Ana Heredia
membre de l'AMPA

Les dificultats de fer classe en dos edificis

La comunitat educativa també es queixa dels “inconvenients” de fer classe a dos edificis –l'antiga escola acull l'educació primària i els nous mòduls, la infantil–. “Hi ha dificultats per desenvolupar el projecte pedagògic i per coordinar determinats serveis”, va dir ahir, reclamant la fi d'una situació d'incertesa que dificulta el dia a dia de pares, alumnes i professors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.