Serveis

equipaments

Adjudiquen la gestió de la piscina de Tossa

En els dotze anys vinents se'n farà càrrec Costa Brava Sailing, de Roses

El ple de l'Ajuntament de Tossa de Mar va aprovar anit per unanimitat concedir la gestió del servei públic de la piscina municipal coberta a l'empresa Costa Brava Sailing, de Roses. Després del període obert per presentar propostes de gestió, dues empreses es van interessar per la piscina de Tossa: Diversport, de Figueres, i Costa Brava Sailing. El regidor d'Esports, Emili Oller, va explicar que l'Ajuntament va considerar més avantatjosa l'oferta de Costa Brava Sailing, que permet rebaixar la subvenció que rebrà de l'Ajuntament dels 200.000 euros que estava disposat a sufragar el consistori a 195.000, i també escurça la durada de la concessió, que serà de dotze anys en comptes de quinze com preveia el plec de condicions. A més, l'empresa es farà càrrec del consum de llum i aigua. Si es té en compte que el cost anual de manteniment de la piscina és de 285.000 euros i que l'Ajuntament en subvencionarà 195.000, l'estalvi, segons l'equip de govern, serà de 90.000 euros l'any. Fins ara es feia càrrec de la piscina l'empresa d'aigües Sorea, però no es va interessar per continuar.

Millor atenció a l'usuari

Oller confia que amb la nova concessió hi hagi una bona oferta esportiva, que es considerava un punt feble de l'empresa anterior, Llop Equipaments Esportius. “Volen oferir un bon programa d'activitats, i, a la vegada, la piscina també haurà de ser una oferta més per als hotels de Tossa que no tenen equipaments com ara piscines, spa o saunes, s'haurà de buscar aquest perfil també”, va explicar el regidor d'Esports, que considera que s'havia perdut “el fil de connexió” entre la piscina i els usuaris. La piscina es va inaugurar el 2003.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.