Medi ambient

CERDANYOLA DEL VALLÈS

Demanen a Recoder que s'oposi a l'abocador d'Almar abans del 22-M

La plataforma contra l'abocador que l'empresa Almar i Puigfel volen fer a Can Fatjó dels Aurons, demana al conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, que es comprometi, abans de les eleccions municipals del 22 de maig, que aquest abocador “no arribi a ser mai una realitat”.

La plataforma fa aquesta petició, a través d'un comunicat, després que divendres la tinenta d'alcalde de Territori i Medi Ambient, Laura Martínez, fes públic que l'Agència de Residus de Catalunya (ARC) considera de “gran interès” aquest abocador des del 22 d'octubre de l'any passat.

D'altra banda, pel que fa a l'abocador de Can Planas, tant ERC com el PP han presentat una pregunta la comissió de Medi Ambient de la Unió Europea per aconseguir que aquesta zona del Centre Direccional sigui declarada sòl contaminat. Els republicans van fer la petició el 3 de març i els populars, ara fa una setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.