Política

Amposta

Aires de renovació a la llista de CiU

Cinc dels deu primers són nous is'han fitxat noms vinculats a entitats

L'alcalde d'Amposta i candidat de CiU a la reelecció va presentar ahir la llista amb què concorrerà a les eleccions del 22 de maig. Una llista renovada si tenim en compte que la meitat dels deu primers són nous i que pleguen tres dels actuals regidors (Pere Vidal, Francesc Fosch i Josep Vallés). Ara bé, tenint en compte que el consistori passarà de 17 a 21 regidors, si CiU revalida la majoria absoluta Ferré mantindria el seu equip actual, amb Isabel Ferré, que va de número 2; Josep Garriga (6); Mari Mar Panisello (8); Laia Subirats (10), i Manel Ferré Aixendri (11).

Pel que fa als nous fixatges, cal destacar el número 3 de la llista, Francesc Paz, independent i president del Club Nàutic. Ferré també ha fixat per la seua candidatura dos independents més: Eros Esquerré, mestre d'educació física (5), i Pep Nos, mestre jubilat que ha estat director de diversos centres educatius (7).

S'ha incrementat també la representació d'Unió, que té tres candidats: Rosita Pertegaz (4), Antoni Obalat (9) i Fausto Rosa (13). Ara bé, Ferré destaca que disposa de diverses persones que han tingut responsabilitats en entitats o associacions de la ciutat, com ara el mateix Francesc Paz i Mercè Pasqual, tresorera de l'associació Amics dels Cavalls i codirectora de l'Esplai Piquerol. “És gent amb molta experiència i coneguda a Amposta”, va remarcar l'alcalde, que també va destacar que un cop més l'exalcalde Roig tanca la llista com a mostra de suport i que la llista disposava de la presència de les directores territorials Manolita Cid i Eva Ruiz, i de la diputada Annabel Marcos.

Ferré va anunciar que farà una campanya en positiu, venent l'acció de govern i que el lema serà Confiança en Amposta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.