Política

Duran i Lleida: “Jo no menteixo”

El líder d'Unió respon a les declaracions de Marta Ferrusola durant la presentació d'un llibre de Felipe González i Miquel Roca

L'esposa de Jordi Pujol creu que Joana Ortega va votar ‘sí' en la consulta del 10-A

El president d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, ha assegurat aquest dimarts que ell “no menteix”. Duran ha respost així a les manifestacions de l'esposa de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, Marta Ferrusola, que ha insinuat que no va dir la veritat quan va revelar que la vicepresidenta del govern, Joana Ortega, havia votat ‘no' en la consulta per la independència del 10-A.

El també portaveu de CiU al Congrés, que ha participat aquesta tarda a Madrid en la presentació del llibre de Miquel Roca i Felipe González ¿aun podemos entendernos?, ha estat contundent: “Jo no menteixo, i no tinc res a opinar sobre les declaracions de la senyora Ferrusola. Crec que parlen per elles mateixes i jo no menteixo, senzillament jo no menteixo”, ha insistit.

Ferrusola ha afirmat avui durant una tertúlia a Catalunya Ràdio que es jugaria “la mà dreta” a que la vicepresidenta va votar a favor de la independència, malgrat el que hagués dit Duran i Lleida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.