Urbanisme

urbanisme

Inicien les obres d'una passera aldarrere de Fira de Girona

L'Ajuntament de Girona ha començat en les últimes setmanes el projecte per ordenar tot l'espai que hi ha darrere de Fira de Girona i fer una passera més directa cap al parc de la Devesa. La voluntat del consistori és crear un accés més ràpid des del nou edifici de l'Audiència de Girona cap al gran parc urbà de la capital gironina. El projecte ha començat ara, tot i que l'Ajuntament fa just un any que ja l'havia aprovat en junta de govern.

La nova passera per a vianants farà uns 70 metres de llargada i 2,60 metres d'amplada i es construirà a tocar del riu Güell. L'estructura evitarà que els vianants hagin d'anar a fer la volta fins a la rotonda per després dirigir-se cap a la Devesa. L'actuació preveu també ordenar l'aparcament del sector de darrere de Fira de Girona i això comportarà que els vehicles hi accedeixin des d'una nova entrada a tocar de l'edifici. L'objectiu és arreglar el sector i ordenar-lo de manera definitiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.