Urbanisme

badalona

Habiliten un espai de ‘skate' al parc de les Muntanyetes

Els patinadors havien demanat a l'Ajuntament que adaptés una plaça per practicar-hi

El veïnat accepta ara la proposta si es compleixen algunes normes

Els integrants del que anomenen club esportiu Los Planos, el nombrós grup de joves que moltes tardes es reuneixen en una plaça del parc de les Muntanyetes per fer anar els monopatins, han convençut finalment l'Ajuntament de Badalona per tal que habiliti una part d'aquest espai públic per a la pràctica d'aquesta activitat. Segons ha explicat el regidor del districte 8, Josep Duran (PSC), el govern badaloní ha acceptat algunes de les propostes d'aquest col·lectiu, com ara folrar de metall les cantonades dels bancs que hi ha a la plaça o eliminar les barres de ferro que impedien rodar els monopatins. “L'espai reservat per a ells està separat del parc infantil i no generarà molèsties. A més, de la mateixa manera que entenc la vessant educativa i esportiva que pot tenir l'activitat, també demano als joves responsabilitat per no practicar més enllà dels horaris que hem pactat”, diu Duran abans de referir-se al fet que l'ús dels monopatins no estarà permès a partir de les deu de la nit. El responsable municipal també aprova les reformes fetes al mobiliari pel cost “mínim” que han significat.

Satisfacció i tolerància

L'adaptació d'aquesta plaça ha estat rebuda amb “satisfacció” pels patinadors, com explica un dels seus membres, Alberto Duran. “Ho agraïm i prometem respectar els acords que hem pactat” diu sense tancar la porta al fet que “en el futur, sol·licitem poder practicar a tota la plaça, que seria el més lògic i adient”.

Per la seva banda, el president de l'AV de Montigalà, Manel Pérez, accepta ara l'actuació municipal, tot i que fa un parell de mesos, quan els patinadors es van concentrar per exigir l'espai, es va mostrar rotundament en contra de la mesura. “Si els patinadors respecten l'horari, el mobiliari urbà i el parc i no generen molèsties, conviurem. Si no ho fan, ens queixarem i ens oposarem”, clou ara.

LA FRASE

Si els patinadors respecten l'horari i el mobiliari urbà, no ens hi oposarem. Si no ho fan, ho denunciarem
Manel Pérez
President de l'av montigalà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.