cultura

Sonia Martínez, nova directora del VEO

Martínez ha format part de l'anterior direcció del Festival Internacional d'Arts Escèniques, que en 2012 canviarà de dates

Sonia Martínez ha estat designada pel patronat de la Fundació VEO nova directora artística del Festival València Escena Oberta. El patronat ha subratllat com a factors determinants en l'elecció, el fet de ser una persona de València, jove i amb experiència en àrees de gestió, producció, creació i públics.

Martínez ha format part de l'equip de VEO en les quatre últimes edicions en les àrees de mediació amb públics i coordinació de taquilles i personal. “És, per tant, un festival que he vist créixer i consolidar-se”, expressa Martínez.

La regidora de Cultura, Beatriz Simón, ha destacat que la nova direcció continuarà el camí encetat per l'anterior directora, Mariví Martín, però que en 2012 canviarà de dates i d'àmbit d'actuació, ja que abandonarà les edicions temàtiques.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.