Política

Amposta

El president de La Lira lamenta l'ús electoral de la crisi de l'entitat

El president de la societat musical La Lira Ampostina, Javier Escrihuela, va lamentar ahir l'electoralisme que s'està fent de la greu crisi econòmica que des de fa anys pateix l'entitat. A Escrihuela no li agradat massa que el candidat de CiU, Manel Ferré, haja afirmat, pocs dies abans de les municipals, que el finançament de les escoles de música està resolt. “Estem com abans”, va assenyalar tot precisant que ell no ha vist encara cap paper on s'assegure que cobraran una subvenció de 49.500 euros, i recorda que l'Ajuntament va impedir que l'entitat rebés 90.000 euros de subvenció del Departament d'Educació en no haver “municipalitzat” l'entitat tal com va aprovar l'assemblea de La Lira.

Escrihuela també va reconèixer que l'anterior govern tripartit els va oferir una solució no definitiva a corre-cuita poc abans de les eleccions autonòmiques i amb només un mes de temps per prendre una decisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.