L'aparició de roca al sòl del futur pàrquing del mercat preocupa a Amposta

El grup municipal d'Esquerra d'Amposta (EA-ERC) va manifestar en el ple municipal d'ahir la seua preocupació pel fet que els estudis geotècnics hagen detectat la presència de roca dura al sòl on s'ha de construir el pàrquing soterrat del mercat d'Amposta. «Compartim la preocupació», va dir l'alcalde, Manel Ferré (CiU), que tot i això es va mostrar confiat que l'empresa adjudicatària del projecte, Estacionamientos y Servicios SA del grup Fomento de Construcciones y Contratas, trobarà un model constructiu adequat per dur a terme les excavacions del pàrquing. «Actualment encara estan redactant el projecte constructiu», va dir Ferré.

D'altra banda, en el ple d'ahir el consistori també va aprovar subscriure un nou préstec de dos milions d'euros per executar el pressupost d'inversions, així com la cessió d'un solar de 1.000 metres quadrats, al costat de la caserna dels Mossos, al Departament de Medi Ambient i Habitatge per situar-hi la nova oficina comarcal dels agents rurals del Montsià.

A més els dos grups de l'oposició, PSC i EA-ERC, van felicitar el govern municipal per l'«èxit» de la festa El mercat a la plaça celebrada aquest cap de setmana passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.