Política

PERE GARRIGA

ALCALDE ELECTE D'ARBÚCIES

“La gent té memòria i ha passat factura a l'anterior govern”

El cap de llista de l'Entesa per Arbúcies i alcalde electe, Pere Garriga, analitza el resultat dels comicis, que li han donat 7 regidors i la majoria absoluta.

Fa quatre anys van ser la llista més votada però no va poder governar. Ara no hi ha cap dubte.

Ja vam dir des d'un bon principi que el pacte entre ERC, la CUPA i el PSC era antinatural, fet pensant en temes personals, de partit. Han estat quatre anys molt durs però hem treballat molt i hem estat al costat de les entitats i de les persones. Hem fet un bon programa i durant aquests quatre anys ens han ensenyat com no s'han de fer les coses.

Esperava la majoria absoluta?

La gent ens deia que calia un canvi, una sacsejada. Podíem palpar aquesta necessitat i s'ha demostrat que la gent tenia raó. Però pensi que es presentaven set llistes, que nosaltres estàvem a l'oposició i no teníem cap partit nacional al darrere. I hem tret majoria absoluta. La sensació és brutal.

Per on començarà quan entri al govern?

Primer posarem ordre. Tenim la sensació que Arbúcies està deixada, abandonada. I hem d'aconseguir que torni a lluir. Estarem al costat de les entitats i de les persones perquè Arbúcies és un poble viu. Ens trobaran a l'Ajuntament, que serà pròxim i donarà respostes ràpides. I posarem fil a l'agulla en temes importants com ara el de la millora del carrer Camprodon o el de la nova biblioteca, entre d'altres.

Què pensa del daltabaix dels partits d'esquerres que han estat al govern?

La gent d'Arbúcies no va assumir el pacte antinatural. Pactes i diputacions no tenen res a veure amb el poble. I, quan la gent té memòria, et passa factura.

a.p.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.