Societat

lleida

Camp de treball de joves catalans per arreglar pisos del barri antic

Un grup de 24 joves d'arreu de Catalunya participaran aquest juliol en el primer camp de treball Coopera amb Lleida, centrat en la rehabilitació de pisos del centre històric.

Es tracta de portar a Lleida una iniciativa que fa 15 anys que funciona amb molt èxit al barri Gòtic de Barcelona. En el cas de la capital de Ponent, seran joves de 14 a 17 anys que del 3 al 16 de juliol faran treballs bàsics de manteniment, pintura, guix o retirada de mobles vells en quatre habitatges del barri antic de la ciutat que l'Ajuntament seleccionarà. Els joves conviuran amb els inquilins d'aquests pisos durant la feina de matí, i a les tardes faran cursos de sensibilització sobre exclusió social o desigualtats, així com activitats lúdiques i de lleure. Les places ja estan gairebé ocupades, segons van explicar Anna Martínez, de la Fundació Escolta Josep Carol, i Gemma Torrelles, de l'agrupació escola Alosa de l'Ateneu Popular de Lleida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.