Política

García Albiol: “Detesto el racisme”

L'alcaldable popular es defensa en una entrevista a la ‘Revista de Badalona'

“No he dit en cap moment que la immigració porta la inseguretat”

“PxC assenyala la gent per la nacionalitat. Jo no”

  • VÍDEO: Entrevista de la 'Revista de Badalona' a Xavier García Albiol al Youtube

El candidat del PPC i virtual alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, nega que sigui racista i rebutja les comparacions amb el líder de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada.

En una entrevista amb Andreu Mas, director de la Revista de Badalona i periodista d'El Punt, l'alcaldable popular assegura que detesta el racisme i que “la majoria dels badalonins” tampoc ho són.

Albiol també aprofita per desmarca-se del discurs del partit d'Anglada: “PxC assenyala la gent per la nacionalitat. Jo no”. “No he dit en cap moment que la immigració porta la inseguretat”, remarca Albiol.

Amb tot, el popular reconeix que algunes de les seves promeses electorals són polèmiques però necessàries: “Parlo d'una realitat que no agrada però que succeeix a zones de Badalona”, assenyala García Albiol.

Als que observen amb preocupació que ell pugui ser alcalde indica: “Els hauria de fer por altres coses de la vida, no que jo els governi” i assegura que a la majoria de badalonins no els en fa. “Alguns perden l'olla en comparar Hitler amb un govern del PP a Badalona”, es defensa. Això sí, adverteix “als que no s'adapten i creen problemes” que la seva recepta serà “policia, policia i policia”

L'entrevista amb aquest mitjà badaloní és la primera que ofereix després de saber que CiU facilitarà la seva investidura com a alcalde de la ciutat i té uns 30 minuts de durada, repartits en tres vídeos penjats al canal de Youtube de Revista de Badalona digital.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.