Política

Arcadi Oliveres condemna la violència dels indignats però manté el suport al moviment

Justícia i Pau demana als mobilitzats que no obstaculitzin el funcionament del Parlament

Subratlla que fins ara no hi ha hagut cap reacció política seriosa davant les reivindicacions dels “indignats”

El president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres, un dels economistes que més suport ha donat al moviment del 15-M, ha condemnat aquest dimecres la violència dels que s'han mobilitzat a les portes del Parc de la Ciutadella per impedir l'entrada normal dels diputats al Parlament i la celebració del debat dels pressupostos.

Després de demanar als mobilitzats que no impedeixin el funcionament normal de la cambra parlamentària, l'associació Justícia i Pau també reitera el seu suport al moviment dels indignats.

Justícia i Pau comparteix la indignació i la major part de les reivindicacions d'aquestes mobilitzacions i alhora creu que el malestar concentrar en el moviment 15-M coincideix amb el de bona part de la ciutadania. En aquest sentit, l'entitat subratlla que fins ara no hi ha hagut cap reacció política seriosa davant d'aquestes reivindicacions.

Tot i això, condemna tots els actes de violència, insults i manca de respecte a diputats elegits democràticament que s'han produït aquest matí, i els atribueixen a una “minoria d'exaltats que perjudiquen la mobilització.

A banda d'afirmar que la violència “no és mai el camí per defensar cap causa”, Justícia i Pau demana als mobilitzats que no obstaculitzin el funcionament del Parlament i que no impedeixin el lliure accés dels diputats elegits democràticament.

Les mobilitzacions no han de pretendre paralitzar l'activitat de les institucions democràtiques sinó influir en elles per avançar cap a una societat més justa i més democràtica, conclou l'entitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.