Societat

AMPOSTA

L'Ajuntament limitarà l'horari de les terrasses

Amposta ha viscut un increment de peticions per a l'establiment de terrasses com a conseqüència de la llei del tabac. Arran de la nova situació, el regidor de Governació de l'Ajuntament d'Amposta, Josep Garriga, ha explicat que el consistori prepara una nova normativa, que aprovarà en el ple del mes de juliol, que regularà horaris i responsabilitats civils al carrer dels propietaris, i que vetllarà per la convivència. La normativa restringirà les terrasses de bars musicals i discoteques. “Hem de vetllar sobretot pel funcionament dels establiments però fer-ho compatible amb el descans dels veïns i la convivència”, ha dit Garriga.

Fins ara, els horaris de les terrasses a Amposta eren els mateixos que els dels establiments: en el cas de cafeteries, per exemple, fins a les tres de la matinada. Amb la nova normativa es mantindran els horaris dels locals, mentre que els de les terrasses es limitaran a la mitjanit. La nova regulació també tindrà per objectiu l'homogeneïtzació dels elements i el mobiliari d'aquestes terrasses, en especial en zones com ara la plaça del Mercat, i amb més flexibilitat per als que ja disposin del seus espais.

D'altra banda, el regidor de Governació ha anunciat l'obertura parcial per als vianants, aquest cap de setmana, de la plaça del Mercat. “Es podrà començar a gaudir d'aquesta plaça, que quan estigui acabada serà una meravella i que activarà i complementarà la zona comercial del centre d'Amposta”, va dir Garriga. Les obres del pàrquing podrien estar llestes a mitjan d'agost, però l'equipament no entrarà en servei fins al setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.