Societat

TERRASSA

La cultura popular lidera la festa major

La cercavila, els castells i el ball a la plaça apleguen més públic que mai

Els terrassencs es van abocar al carrer el cap de setmana de festa major. Sense que hi hagués cap acte que concentrés tota l'atenció, milers de persones van omplir el centre de la ciutat passejant i disfrutant de les prop de 300 activitats que s'hi van organitzar. La coincidència amb l'inici de les rebaixes d'estiu també va contribuir a l'ambient festiu. El regidor de Cultura, Amadeu Aguado, va dir que la programació ha ajudat a “diversificat” el públic.

En espera d'una valoració final, Aguado va destacar que aquest any s'ha produït un fenomen nou: els actes de cultura popular i tradicional han arrossegat més espectadors que mai. Dissabte a la tarda, la cercavila va recórrer els carrers envoltada de gent. Diumenge, el seguici d'autoritats i el tradicional ball a la plaça, amb moltes cares noves entre les autoritats municipals després de la renovació de l'Ajuntament, també van deixar petita la plaça Vella. L'exhibició castellera al raval de Montserrat, batejada ja per l'alcalde de Terrassa, Pere Navarro, “com la millor de la història” de la festa, va ser un altre punt culminant. Ahir, la pluja va fer acte de presència però no va afectar cap acte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.