Educació

badalona

L'Ajuntament reclamarà la sisena hora a més escoles

Vol que es mantingui a Llefià, la Salut, la zona sud i Sant Crist

Juan Fernández es reuneix amb la Fampas

El regidor d'Educació de l'Ajuntament de Badalona, Juan Fernández (PP), ha anunciat que el consistori enviarà una carta a la Generalitat en els propers dies per reclamar que es mantingui la sisena hora a totes les escoles de les zones de Llefià-la Salut i de Sant Roc-Artigues, i al barri de Sant Crist. A més, segons l'edil, es demanaran explicacions sobre el criteri que s'ha aplicat a la ciutat i que ha portat al govern a mantenir l'hora extra a només onze centres de primària. El tema de la sisena hora va ser un dels que Fernández va tractar ahir amb les representants de la Federació d'Associacions de Mares i Pares de Badalona (Fampas), Montserrat Conejo i Marta Pocino, en la que va ser la primera trobada del mandat entre el regidor i les mares.

Durant la reunió, segons han explicat les dues parts, es va tractar també la necessitat de continuar treballant per tal que la Generalitat compleixi al més aviat possible el compromís de construir les escoles noves, i també es va parlar del compromís dels populars de garantir la gratuïtat dels llibres de text. En aquest sentit, la Fampas defensa la socialització dels llibres, un sistema que el govern, segons el mateix Fernández, “també està estudiant”. El regidor i les representants de la Fampas es van comprometre a trobar-se una altra vegada al setembre i a repetir les reunions periòdicament. Fernández va destacar “la fluïdesa i els punts en comú” que havien marcat la trobada.

Reclam del PSC

D'altra banda, el grup municipal del PSC ha instat el PP a reclamar la sisena hora per a totes les escoles de la ciutat que s'han vist obligades a prescindir-ne. “Els demanem que no es limitin a fer un requeriment per escrit, sinó que elevin el tema a la taula de planificació, en què totes les parts estan representades: amb una única carta no s'aconseguirà res”, va manifestar el regidor socialista Josep Duran.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.