cultura

badalona

El Racó d'en Gual, ple de poesia aquest estiu

Durant aquest mes de juliol, el Racó d'en Gual s'omplirà de versos i música a la fresca. L'espai de la Rambla, dedicat al poeta badaloní Josep Gual i Lloberes, acull aquest vespre el primer d'una sèrie de recitals poètics i musicals que aniran a càrrec del cantautor badaloní Lluís
Platero, que actuarà acompanyat de l'esbart Sant Jordi de l'Orfeó Badaloní. Seran tres vetllades de música mediterrània i versos dels poetes Jaume Suau, Laia Dehaumda i Miquel Matí i Pol. Els recitals, organitzats per Amics de la Música de Badalona, seran avui i els propers dijous 14 i 21 de juliol a les nou del vespre. A aquesta iniciativa se n'afegeix també una altra de poètica que aproparà a aquest espai tres autors que recitaran versos dels seus darrers treballs literaris. Es tracta de Jordi Vintró, Ernest Farrés i Tomàs Arias. Serà el dimecres 20 de juliol a les vuit del vespre i està organitzat per Saltamartí Llibres i Labreu Edicions.

D'aquesta manera, l'espai a tocar de l'Escola del Mar, recupera l'esperit amb què va ser concebut, com a espai privilegiat a l'aire lliure per poder difondre la poesia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.