Política

Homs: “Espanya ens surt caríssima”

El portaveu del govern considera que hi ha comunitats que retallen menys gràcies als diners de Catalunya

Assegura que tot i que hi ha territoris “que s'ofenen molt”, aquesta “és la realitat”

El portaveu del govern, Francesc Homs, ha afirmat aquest dimecres que hi ha comunitats autònomes que poden aplicar menys retallades gràcies als diners que reben de Catalunya en concepte de solidaritat interterritorial.

“Hi ha altres llocs de l'Estat espanyol on no han de fer els ajustos que nosaltres hem de fer, principalment perquè reben uns recursos que marxen de Catalunya”, ha assegurat Homs, en declaracions a Catalunya Ràdio recollides en un comunicat de l'emissora.

Segons Homs, en aquests territoris “s'ofenen molt i fan molts escarafalls, però aquesta és la pura realitat de les coses”, ja que “l'única administració” de l'Estat espanyol que retalla un 10% del seu pressupost és la Generalitat de Catalunya.

Per al portaveu del govern, el “drama” de Catalunya és que és “prou rica com per no haver de fer els ajustos” que s'estan plantejant: “Espanya ens surt caríssima”, ha reblat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.