Política

La nova alcaldessa de Tossa de Mar es dobla el sou

Paral·lelament, s'abaixen més d'un 30% els sous dels regidors i es marca un màxim a cobrar per l'assistència a les reunions

Gisela Saladich (TU) s'apuja el sou fins als 3.495 euros perquè tindrà “dedicació exclusiva”

L'alcaldessa de Tossa de Mar (Selva), Gisela Saladich (TU) s'ha apujat el sou fins als 3.495 euros perquè, segons ella, tindrà “dedicació exclusiva”. L'exalcaldessa Imma Colom (CiU) només feia mitja jornada pel que percebia un sou de 1.500 euros. “Jo no és que m'apugi o m'abaixi el sou sinó que he demanat la dedicació exclusiva perquè estic les 24 hores a l'ajuntament i, per tant, tinc el dret de cobrar-ho”, ha apuntat Saladich. Paral·lelament, l'alcaldessa ha explicat que els sous dels regidors s'abaixen més d'un 30% i ha explicat que, tant l'equip de govern com l'oposició, tindran un màxim a cobrar per l'assistència a les reunions: els regidors fins a 1.200 euros i l'oposició fins a 250 euros.

Gisela Saladich, la nova alcaldessa de Tossa de Mar de la formació Tossa Unida es doblarà el sou fins als 3.495 euros perquè segons ha explicat tindrà “dedicació exclusiva”. L'exalcaldessa convergent, Imma Colom, tenia un sou de 1.500 euros perquè només feia mitja jornada. Per això, Saladich ha apuntat que no s'apuja el sou sinó que ha demanat la dedicació exclusiva pel que té dret a cobrar aquesta xifra. “Jo estic les 24 hores a l'ajuntament, no faig res més, per tant tinc dret a la dedicació exclusiva”, ha subratllat Saladich.

L'alcaldessa ha explicat que paral·lelament els sous dels regidors s'abaixen més d'un 30% el que representa que, tant l'equip de govern com l'oposició tindran un màxim a cobrar per l'assistència a les reunions. Els regidors percebran fins a 1.200 euros i l'oposició fins a 250 (abans en cobraven 415). Saladich ha destacat que en l'anterior legislatura hi havia regidors que arribaven a cobrar fins a 2.000 euros al mes, sumant les reunions i les regidories. “Ara això no passarà perquè hi hagin les responsabilitats que hi hagin tothom té la mateixa arrencada”, ha remarcat Saladich.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.