Cultura

Jaume Collet-Serra dirigirà ‘Akira'

Warner Bros. escolleix el cineasta català per tirar endavant l'adaptació hollywoodiana del clàssic manga japonès

El film té un pressupost de 90 milions d'euros i s'estrenarà l'any vinent

Els estudis Warner Bros. han escollit el cineasta català Jaume Collet-Serra per dirigir l'adaptació del film d'animació japonès Akira. La companyia nord-americana està decidida a tirar endavant el projecte d'una nova versió d'aquest film de culte per als fans del manga i de l'anime, segons ha revelat la revista Variety.

La cinta, que té un pressupost de 90 milions de dòlars, havia de ser dirigit pel cineasta Albert Hughes, però va abandonar el projecte per diferències creatives. Per això, l'estudi ha optat pel director de Sant Iscle de Vallalta, que ja havia treballat amb Warner a House of Wax (2005), Orphan (2009) i Unknown (Sin identidad) (2011) i preveu estrenar el film l'any vinent.

La productora va comprar els drets del clàssic manga del japonès Katsuhiro Otomo a l'editorial Kodashana l'any 2008 per una xifra milionària. El relat es basa en un líder d'una banda de motoristes que salva un amic d'un experiment mèdic. La història va ser portada a la gran pantalla per primera el 1988 vegada amb el film d'animació del mateix nom.

Jaume Collet-Serra (1974) prepara també per a Warner la pel·lícula Harker, que s'ha d'estrenar al 2014.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.