Política

Els socialistes de Gandia contra la privatització de les escoletes

L'anterior regidora assegura que el seu partit estarà al costat dels pares i mares per tal de lluitar per mantenir aquest dret

Demanaran que en cas que no siga Gandia qui gestione les escoletes, siga la Generalitat, però no empreses privades

La regidora socialista i anterior responsable d'Educació, Liduvina Gil, ha assegurat que els socialistes evitaran que el govern del PP privatitze les escoletes municipals de Gandia. Unes paraules que arriben després que el PP anunciara aquesta mesura a la premsa i al Consell Escolar Municipal.

Gil ha assegurat que a partir d'ara, el seu partit estarà al costat de les mares i pares de la ciutat “defensant els seus interessos i els seus drets”, perquè per a la regidora socialista l'educació infantil de 0 a 3 anys “és un dret que ha costat molt d'aconseguir i pel qual s'ha treballat durant més de 20 anys”.

La regidora socialista ha recordat que Gandia té la major xarxa d'escoletes públiques del País Valencià, conformada per huit centres i un altre que està projectat a la zona de Sanxo Llop. Gil ha dit que l'aposta per l'educació pública de 0 a 3 anys va ser “un dels compromisos més valents de l'anterior govern i va suposar un avanç social sense precedents ni al territori valencià ni a la resta de l'Estat”.

La regidora també ha recordat que Gandia és en estos moments Ciutat Educadora, títol que va atorgar la RECE, un fet que es contradirà quan Gandia presente un model que privatitza els serveis públics, arribant a duplicar els preus per garantir la qualitat del servei.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.