Els veïns contraris a la mesquita accepten el suport d'un partit xenòfob

Els veïns dels barris d'Artigues i Sant Roc que han fet una recollida de signatures perquè s'oposen a la presència d'una mesquita al carrer de Santiago han mantingut una trobada amb integrants de Plataforma per Catalunya (PxC). Els representants a Badalona d'aquest partit polític, que en més d'una ocasió ha fet manifestacions de caire xenòfob, han volgut expressar el seu suport a la iniciativa veïnal i els han assegurat que col·laboraran «en totes les activitats necessàries per tancar la mesquita del carrer Santiago» perquè consideren que «la població autòctona és sempre discriminada mentre els moros gaudeixen de tot tipus de privilegis», segons mantenen en un comunicat emès després de la trobada.

Tomás Hurtado, de la plataforma veïnal, diu que aquest ha estat un primer contacte i manté: «Sempre és positiu trobar partits polítics que ens donin suport, perquè fins ara només ho ha fet el PP.» De tota manera, Hurtado assegura que la iniciativa de recollir signatures per oposar-se a la mesquita «no té cap partit polític al darrere sinó que parteix únicament d'un grup de veïns» i afegeix que estan disposats a «escoltar tothom que vulgui manifestar el seu suport» a la iniciativa veïnal. A més, ha avançat que està previst que aquest divendres hi hagi una nova reunió amb integrants de PxC a la qual, segons el partit, podria assistir el seu president, Josep Anglada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.