Administracions

garraf

Veïns de Vilanova volen una revisió del POUM

L'Associació de parcel·listes de la urbanització Corral d'en Roc de Vilanova ha reclamat a l'equip de govern una revisió del pla general que legalitzi els habitatges de la zona. Els veïns, que van intervenir al ple de dilluns al vespre, critiquen que la Generalitat ja no atorgui cèdules d'habitabilitat a les cases construïdes a la urbanització; si bé la qualificació de la zona és rústica, hi ha més d'un centenar de famílies que hi resideixen.

“És indignant que no es concedeixin cèdules d'habitabilitat al mateix temps que s'ha permès especular amb els terrenys durant anys”, va assegurar el president de l'entitat, Andreu Aybar, al ple de dilluns. Aybar recorda que l'Ajuntament “continua recaptant l'impost de béns immobles als mateixos habitatges a què no es renova la cèdula d'habitabilitat”, i lamenta “la marginació de les urbanitzacions periurbanes”. Segons el representant dels veïns, l'equip de govern (CiU) no està atenent les seves queixes. Al ple, govern i oposició es van comprometre a estudiar mesures concretes sobre el planejament de les urbanitzacions periurbanes arran d'una moció del PSC que va quedar sobre la taula.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.