L'Ajuntament i Xàbia Viva col·laboren en la consolidació del molí de La Plana

L'alcalde ha agraït la tasca d'aquesta associació en la conservació del patrimoni de la vila

Aquesta setmana, l'alcalde de Xàbia, Eduardo Monfort, i el president de l'associació Xàbia Viva, Paco Cholbi, han signat un conveni pel qual l'Ajuntament col·labora amb aquesta entitat cultural que desenvolupa els treballs de consolidació d'un dels molins de propietat municipal de Les Plans de Xàbia.

L'objecte de l'acord és col·laborar en la recuperació i consolidació del patrimoni cultural, històric i natural de Xàbia, amb accions com les quals està portant a terme aquest grup de voluntaris de Xàbia Viva en el molí número vuit del conjunt arquitectònic que forma la bateria de molins que corona la Plana de Sant Jeroni de Xàbia en ple parc natural del Montgó.

Les labors per a consolidar-lo, que van donar començament el passat cap de setmana, tenen com objecte evitar la seua ensulsiada, segons apunten des de l'associació. La mà d'obra la posa els voluntaris que estan coordinats per l'arquitecte del projecte, Josep Ivars, expert en aquest tipus de restauracions, i l'aparellador Raúl Ibáñez, i l'ajuntament col·labora pagant el segur dels voluntaris que actuaran durant els caps de setmana de maig, juny i juliol, i aportant els materials necessaris.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.