cultura

Bromera edita una novel·la per desmantellar la ciència

Amb la seua lectura s'anuncia la salvaguarda del planeta de la destrucció més absoluta

Segons aquesta publicació que tots just ara acaba de veure la llum pública, el món està ple de científics que, amb les seues avançades ments, equacions i experiments, posen en perill el futur a cada minut.

A la novel·la El joc de Déu, hi ha ben detallada la història de Sherman Comet, un estudiant pèssim que malviu en un pis tronat al Harlem de Nova York, per``o que esdevé l'únic que pot evitar que d'ací a sis dies, un forat negre s'empasse la terra.

L'obra de Salvador Macip, barreja sense complexos acció, humor, sexe, violència, religió, assassins en sèrie, físics teòrics i dones ambicioses. Una comèdia irreverent i imprevisible, amb un Déu que no vol explicar tot el que sap.

Tot i això, El joc de Déu és una reflexió sobre la set de poder, sobre com ens manipula algú amb unes poques idees clares. Es tracta d'una novel·la per a riure i pensar al mateix temps.

Salvador Macip

Nascut a Blanes l'any 1970, és metge, científic i escriptor. Ha publicat les novel·les Mugrons de titani, El rei del món, el recull de contes Quina gran persona i els llibres de divulgació Immortals, sans i perfectes i Les grans epidèmies modernes.

A més escriu un blog i es pot trobar al Facebook, al Twitter i passejant pels prats anglesos amb la dona i el fill.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.