Cultura

Manel torna el 15 de març

El segon disc del grup s'anomena ‘10 milles per veure una bona armadura'

La primera oportunitat d'escoltar les cançons del disc serà el 26 de març a Reus

El secretisme que ha envoltat aquests darrers tres mesos la gravació del segon disc de Manel es va diluint a mesura que passen els dies. El treball ja té títol –10 milles per veure una bona armadura, part d'un monòleg de Benedicte a Molt soroll per res de William Shakespeare– i data d'arribada a les botigues: el 15 de març. El publica Discmedi –segell català que ja es va fer càrrec d'Els millors professors europeus– conjuntament amb Warner –multinacional que, ben segur, facilitarà la distribució del disc arreu de l'Estat–. El disc el produeixen els quatre integrants del grup (Guillem Gisbert, Arnau Vallvé, Roger Padilla i Martí Maymó) i s'ha gravat a Can Sons, l'estudi de gravació del barri barceloní de Fabra i Puig que ha muntat Arnau Vallvé amb Aleix Sans, tècnic de so del disc.

El primer recital, a Reus

La primera oportunitat d'escoltar en directe les cançons de 10 milles per veure una bona armadura serà el 26 de març al Teatre Bartrina de Reus. Les entrades, però, estan exhaurides, com també ho estan per als concerts a Vic (8 d'abril), Torelló (14 d'abril) i Girona (28 de maig). Pròximament, però, es confirmaran les altres dates de la gira.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.