cultura

25 anys sense J.V. Foix

Al llarg de la jornada d'avui, Port de la Selva ret el seu particular homenatge a J.V. Foix tot recordant el seu vincle amb el municipi alt-empordanès. Les jornades J.V. Foix i el Port de la Selva començaran a les 10.00 h i es clouran a les 20.00 h.

Entre altres activitats, destaquen les rutes literàries, que tindran lloc a les 10.00 h i les 11.45 h, prèvia inscripció gratuïta a l'oficina de turisme. A les 17.30 h es farà a la Sala de Ball una taula rodona en què els participants explicaran anècdotes i vivències diverses. A l'acte hi participaran Carles Jordi Guardiola, Enrique Badosa, Eulàlia Ventalló i Jordi Cornudella, moderats per Domènec Subirà. A les set del vespre, J.V. Foix Quartet oferirà el concert Poesia concertant en clau de sol i de dol.

Paral·lelament, s'exposaran una sèrie de mostres a la Sala de Ball i al moll d'en Balleu, de dibuixos de l'auca de Foix, feta per alumnes del poble, i fotografies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.