El segell Cossetània afegeix quatre llibres més a la xarxa digital

El segell Cossetània Edicions, establert a Valls, acaba d'incorporar al seu catàleg digital quatre llibres més que ja havia editat en format convencional.

En línia, els lectors es podran descarregar Ser pares, l'aventura diària, de Ramon Casals; Aigües fondes, de Francesca Aliern; Heydrich i les agents del saló Kitty, de Miquel Esteve, i Qui té raó?, de Jaume Sarramona.

Paral·lelament, Cossetània Edicions prepara l'edició de catorze novetats per aquest mes de setembre. Dels nous títols destaca la reedició de La bogeria, del novel·lista Narcís Oller, o un altre de temàtica esportiva com ara Escoltant Guardiola. El pensament futbolístic i vital de l'entrenador del Barça, en 150 frases, de Josep Riera. Tampoc no hi falta un tema de gastronomia amb La cuina del Pirineu català, de Jaume Fàbrega i Eliana Thibau, mentre que diversos autors, entre els quals hi ha Margarida Aritzeta, Rafel Vallbona o Màrius Serra, publiquen Mira'm. Contes de vides especials. Per als ciclistes, Cossetània reedita En BTT per Osona, de Joan Conill.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.