CALDES DE MALAVELLA

Sánchez-Camacho diu que els gironins volen un canvi

La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, va dir ahir als apoderats i interventors del PP de les europees, que «a Girona, ja s'evidencia que el tripartit està esgotat i que els gironins volen un canvi.»

Acompanyada pel president del Partit Popular a les comarques gironines, Josep Enric Millo, Alícia Sánchez-Camacho va presidir ahir les reunions del comitè executiu i de la junta directiva del PPC de Girona. Els dirigents del PP gironí van celebrar les reunions a l'hotel Melià Golf Vichy Catalán Caldes de Malavella, on després van celebrar els resultats de les últimes eleccions europees amb un aperitiu amb els apoderats i interventors. La líder dels populars catalans va fer discursos molt eufòrics: «Els resultats del 7 de juny obren una nova etapa a Catalunya i a Girona, on el Partit Popular de Catalunya ha obtingut un gran resultat i ha vist incrementat el seu suport electoral davant la forta davallada de les forces d'esquerres; aquest és el primer pas cap a la recuperació definitiva del PP en aquestes comarques.»Va vaticinar la fi del tripartit a les comarques gironines: «En conjunt, els socis del tripartit han perdut un 11% de suport i 30.000 vots a les comarques gironines.»Per la seva banda, Josep Enric Millo va ressaltar que els resultats del PP a les comarques gironines són l'avantsala «d'uns grans resultats en les properes eleccions al Parlament» i confirmen que «les accions previstes en el pla estratègic ideat fa uns mesos ajudaran a incrementar la representació institucional del PP en tots els àmbits.» La setmana vinent, el PP gironí posarà en marxa la renovació de les seves juntes locals i comarcals, pensades per afrontar el proper cicle electoral.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.