Medi ambient

MEDI AMBIENT

Instal·len una coberta vegetal a l'autobús d'un càmping

L'autobús del càmping Castell del Montgrí té instal·lada una coberta vegetal, el primer treball d'un projecte anomenat Phyto Kinetic, que impulsa Marc Grañén. El creatiu paisatgista té el suport del naturalista Jordi Sargatal, que només veu avantatges en la idea. L'autobús té al sostre un jardí de 20 metres quadrats amb cinc centímetres de gruix que s'hidrata amb l'aigua de condensació de l'aire condicionat i la pluja mateixa. Aquesta capa, d'un material que pesa menys que la terra, serveix d'aïllant i pretén augmentar la superfície de zones verdes de les ciutats amb una clara una voluntat pedagògica al darrere.

Grañén avalua ara els valors reals de captació de CO2 que pot tenir la coberta. Sargatal explica que s'han introduït cucs de terra i reinetes per convertir les superfícies enjardinades en veritables “hàbitats ambulants” que cridin l'atenció a ocells i dóna tot el seu suport a iniciatives d'aquest tipus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.