Canals

Qui vol emular Steve McQueen?

En el seu dia, mites del cinema com ara James Dean o Marlon Brando i unes quantes figures del rock van quedar embadalits pel caràcter i l'exclusivitat de motos com la Triumph Bonneville, que s'adeia d'alló més amb la seva personalitat inconformista i fins i tot rebel. Però si es tracta d'associar la imatge d'un gran actor amb la de les motos de la marca britànica, aquesta és la de Steve McQueen, que va competir amb una TR6 Trophy i l'any 1963 va deixar per a la posterioritat la pel·lícula La gran evasió, amb les trepidants imatges de la seva fugida de la presó al manillar d'una Triumph TR6 –camuflada, ja que per exigències del guió havia de ser una moto de marca alemanya– i l'espectacular persecució a què el van sotmetre els nazis.

I ara que Triumph celebra els seus 110 anys d'història, la marca de Hinckley evoca el que ha quedat com un dels seus models més emblemàtics i fa reviure la Bonneville en dues versions en sèrie limitada que combinen tot el magnetisme que posseïen les originals amb la tecnologia més actual. De la Bonneville McQueen només se n'han fabricat 1.100 unitats, totes pintades de color caqui; sens dubte, una valuosa peça de col·lecció. L'altra moto commemorativa és la Bonneville T100 SE, l'aspecte de la qual evoca inequívocament els inicis de la marca. L'exclusiu emblema commemoratiu dels 110 anys, els colors i l'escut que figura a la carrosseria la fan ser senzillament irresistible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.