Canals

Les cares de la notícia

DIRECTOR DE CINEMA

Oliver Stone
Desclassificat
Aprofita la desclassificació del 2017 del material arxivat per la intel·ligència nord-americana sobre l’assassinat de J.F. Kennedy per endinsar-se en l’esdeveniment i oferir un documental actualitzat. Aposta pel festival barceloní i recupera la teoria de la conspiració contra el president estadounidenc.

COMISSARI EUROPEU DE JUSTÍCIA

Didier Reynders
Sense rigor
Va reunir-se el 2021 amb els responsables de Societat Civil Catalana, que li reclamaven l’aplicació del 25% de castellà arran de les sentències contra escoles. Va obviar, però, que SCC no havia superat el registre de transparència de la Unió Europea, condició mínima per reunir-s’hi.

CONSELLER D’EDUCACIÓ I ESPORT DE L’ARAGÓ

Felipe Faci
Immobilisme
L’Aragó no es mourà de la seva oposició al preacord sobre el repartiment de les prove i especialitats per a la candidatura de Jocs Olímpics d’Hivern. El Comitè Olímpic Espanyol confia a renegociar una entesa que cada cop allunya més l’Aragó i els canvis que proposa, de Catalunya.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.