Canals

Les cares de la notícia

PRESIDENT D’ÒMNIUM CULTURAL

Xavier Antich
El Catalangate, a l’ONU
Mentre el govern espanyol es fa el sord, Òmnium Cultural demana a l’ONU que el pressioni perquè es porti a terme una investigació a fons sobre el Catalangate. El relator especial de l’ONU sobre els drets a la llibertat de reunió pacífica i associació, Clément Voule, creu que l’espionatge a independentistes és un “cas rellevant”.

PRESIDENT I JUGADOR DEL BÀSQUET GIRONA

Marc Gasol
Nou emblema gironí
Pocs se’l van creure quan va assegurar que acabaria la seva carrera esportiva a Fontajau en senyal d’agraïment a la ciutat que l’havia propulsat a la fama. I ha complert amb escreix: ha creat un club nou, l’ha arrelat, l’ha fet créixer i, en vuit anys, l’ha situat a l’enyorada ACB amb ell governant a la pista. Res fa pensar que s’aturi aquí.

ENTRENADOR DEL GIRONA FC

Míchel
Amb ell a la fi del món
Miguel Ángel Sánchez, madrileny de Vallecas, ha demostrat saber sempre què necessitava el Girona per sortir de la zona de descens que ocupava a la tardor i enterrar vells fantasmes amb un ascens memorable. I, de propina, per posar-se l’afició gironina a la butxaca, entenent el seu tarannà i fent servir la seva llengua. Un exemple.