Canals

Les cares de la notícia

ACTRIU

Míriam Iscla
Distinció merescuda
L’actriu Míriam Iscla rebrà avui al Romea el 48è Premi Memorial Margarida Xirgu, que distingeix la millor actriu de la temporada teatral barcelonina. Un guardó que premia la seva interpretació als muntatges Crim i càstig i Les bones intencions però que, també, és un reconeixement tàcit a una carrera.

CICLISTA

Jonas Vingegaard
El nou rei del Tour
En una edició del Tour de França en què gairebé tothom donava com a clar favorit Tadej Pogacar, el danès Jonas Vingegaard es va coronar ahir com a guanyador a París. Un triomf en què el seu equip ha estat crucial i que dona peu a una rivalitat amb Pogacar que promet noves tardes de juliol glorioses.

CONSELLER D’ECONOMIA

Jaume Giró
Escalant posicions
La decisió de l’agència Moody’s de millorar la nota del deute de la Generalitat afavorirà la seva posició de cara a accedir al mercat, i més en un context de puja dels tipus d’interès. Cert és que la valoració encara es troba en el grau bo porqueria, però ara ja només li queda un esglaó per sortir-ne.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.